vrijdag 24 april 2015

UPDATE // Toetsweek struggles

Een week lang 81394 dingen in je hoofd stampen en af en toe naar school gaan om je toets te maken, het is niets minder dan de door iedereen geliefde (ahum sarcasme) toetsweek!
Ondertussen heb ik één van de vijf dagen achter de rug en ben ik weer druk aan het leren. Naast dat de toetsweek super stressvol en niet leuk is betekent het ook dat ik het drukker heb met leren en minder tijd heb om te bloggen.

Mijn vooraanzicht voor de komende week (LEUK!)
Gelukkig is het maandag Koningsdag en kan ik op die dag ietjes minder hard leren en leuke kraampjes bezoeken en bloggen! Ik ben tussen het leren door, als pauze, ook al bezig geweest aan nieuwe artikelen. Ze komen binnenkort online en ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden! Hebben jullie trouwens nog suggesties over de opmaak of ideeën voor nieuwe artikelen? Zet het in de reacties hieronder! 

Dat was dan mijn update'tje (hoe schrijf je dat?)! Ik hoop dat jullie nu begrijpen waarom het lang zou duren tot er weer een artikel komt.
Ik ga maar weer snel door met de acht bladzijdes Franse grammatica leren terwijl mijn zusje Totally Spies op de TV kijkt.

Heb jij ook binnenkort een toetsweek of heb je überhaupt wel een toetsweek? En hoe bereid je je erop voor?

Toedeloe,
Christina


3 opmerkingen:

  1. Ik heb (gelukkig) geen toetsweken meer want ik studeer bijna af. Maar ik begrijp de struggle als geen ander haha. Bah bah bah. Veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel succes met je toetsen. Ik ben afgestudeerd dus heb geen toetsen tot nu toe maar ben van plan weer iets te gaan studeren. Ik bereide mezelf voor door samenvattingen te maken en wat ik niet begreep opzoeken op het internet naar makkelijke trukjes of filmpjes die het goed uitleggen. Daarbuiten liet ik ook altijd iemand opvragen (die kritisch was) en vroeg ik aan de persoon bevestiging of die vond dat ik het goed kon. ook mijzelf belonen na een paar bladzijdes kennen :p Voor een nieuw artikel misschien een "get to know me" tag ofzo doen, ik vind het persoonlijk enorm interessant om te weten wat voor interesses een bepaalde blogger heeft, ben misschien ook van plan dit te doen :)

    BeantwoordenVerwijderen