vrijdag 15 mei 2015

THE LIST // Things I don't understand

 

 Hoi allemaal! Hoe gaat het met jullie? -wacht op antwoord....-  Met mij gaat het wel goed, wat leuk dat je het vraagt! #lonergesprekje Ik ben woensdag met mijn klas naar Ieper (in België) geweest om meer over de Eerste Wereldoorlog te leren. Ik dacht eerlijk gezegd dat het heel saai zou worden, maar uiteindelijk viel het wel mee! Ik heb ook een paar foto's gemaakt, maar ik twijfel om er een artikel over te schrijven... zouden jullie dat leuk vinden? Laat het in de reacties achter!

Maar nu weer terug naar dit artikel! Het is namelijk een lijst met verschillende dingen die ik simpelweg niet begrijp. De laatste week gebeurde er namelijk opmerkelijk veel dingen die ik niet begreep en daarom besloot ik er een lijstje van te maken! Hopelijk herkennen jullie wat!

 • Ik snap niet waarom sommige mensen pittige dingen eten. Mijn vader houdt van pittig, maar daar begrijp ik dus echt helemaal niks van. 1. Je moet er van huilen en 2. Je moet er liters water van drinken.
 • Als ik moet beginnen met huiswerk maken begin ik daar 9 van de 10 keren niet gelijk mee, omdat ik dan vind dat mijn kamer ''rommelig'' is en ik het moet opruimen. Maar dat ''rommel'' is niets meer dan spullen die op een andere plek staan.
 • Chocola is mijn grootste liefde. Dat is gelijk ook de rede waarom ik niet begrijp waaróm er mensen bestaan die geen chocola lusten... zoals mijn zusje.
 • Er word weleens verteld dat het fijnste moment om te hardlopen de ochtend is; lekker rustig en veel frisse lucht. Helaas moet ik bekennen dat het mij nog nooit is gelukt om in de ochtend hard te lopen. Hoe kunnen mensen in een weekend om 7 uur opstaan om hard te lopen? Dat wil ik ook kunnen!
 •  Vaak is mijn telefoon tijdens het opladen in no-time weer 100%. Maar wanneer ik ergens naar toe moet en m'n telefoon moet opladen duurt het opeens 3 uur langer... of voelt het maar zo?
 • Soms kijk ik in de spiegel en dan denk ik: ''Yes! Vandaag zie ik er selfie-waardig uit!'' Maar als ik een selfie maak zie ik er toch slechter uit dan dat ik mezelf in de spiegel zie... 

Wat begrijp jij niet?

Love,
Christina

5 opmerkingen:

 1. Pittige dingen eten is ook niet echt mijn ding. Ik dacht een keer in een wokrestaurant dat een groene drap geprakte avocado was, dus ik deed er lekker veel van op mijn salade. Het bleek helaas wasabi te zijn (een woksaus met vier vlammetjes, heel pittig dus). Toen stond mijn mond ook echt in de fik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha! Ja, pittige dingen kan ik ook echt, echt écht niet eten! Ik kan er zo slecht tegen!
  Dat van die chocola zoals bij jouw zusje heb ik ook... Ik lust geen chocola... Sorry!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik begrijp ook niet dat mensen geen chocolade kunnen eten! En ook als ze geen frietjes lusten ... Dan ben je toch geen echte Belg?! ;) Dat laatste puntje is zeeeer herkenbaar, en ik snap het ook totaal niet, hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ja, pittige dingen eten, no way. Laatst kwam iemand aan met wasabi nootjes. No thanks. Alles is wel herkenbaar van je lijstje haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha leuke post.
  Ik begrijp zóveel dingen niet, ik weet niet eens waar ik moet beginnen!
  Zo begrijp ik niet waarom sommige mensen niet van sushi houden, waarom sommige mensen de kleur geel mooi vinden, waarom sommige meiden denken dat ze weg kunnen komen met wenkbrauwen die veel te obvious op hun gezicht zijn getekend.... Waarom mensen beginnen met roken....
  Nou waarschijnlijk nog wel veel meer, haha.

  BeantwoordenVerwijderen