dinsdag 5 mei 2015

FOOD // Super lekkere broodcombinatiesHallotjes! Het harde geploeter van de toetsweek is ein-de-lijk voorbij en dat betekent dat er tijd is voor het échte werk, namelijk artikelen schrijven voor Civilo!
Ik zat een paar dagen geleden een broodje met pindakaas en banaan te eten en toen dacht ik... ''dit doen volgens mij niet heel veel mensen terwijl het echt super lekker is! Dit moet ik delen!'' Dus hierbij drie verschillende broodcombinaties die je op je brood kan doen als je toe bent aan iets nieuws. Dit zijn allemaal combinaties die ik regelmatig eet en dus zeker allemaal een aanrader zijn!
Chocoloco
Ben jij net als ik een grote chocoladefan? Dan is dit jouw ultime combinatie! Wat je nodig hebt is chocoladepasta (het liefst Nutella natuurlijk) en hagelslag. Zoals je hier ziet is mijn hagelslag mooi verdeeld in twee verschillende kleuren. Dat komt niet doordat ik uren lang de kleuren heb sorteert, maar omdat er twee gaatjes waren in de verpakking van de hagelslag, voor witte en donkere chocolade! Super handig en het ziet er leuk uit!Broodje aap
Vroeger at ik als klein meisje ALTIJD pindakaas met suiker. Wanneer ik aan mijn moeder vroeg of ze een broodje met pindakaas voor mij wilde smeren (want toen kon ik mijn brood nog niet smeren ;) )  vroeg mijn moeder altijd automatisch: ''Wil je er ook suiker op?'' Inmiddels ben ik gestopt met het eten van suiker op mijn broodjespindakaas. Nu vraagt mijn moeder als we bananen thuis hebben: ''Wil je bananen erop?'' Ik weet niet hóe ze op het idee kwam om bananen op je brood te doen maar het is verschrikkelijk lekker.


How to
1. Pak een lekkere boterham die je verreiken met twee heerlijke ingredienten.
2. Smeer pindakaas op je boterham.
3. Snijdt de banaan in kleine stukjes.
4. Leg de stukjes banaan op je boterham met pindakaas.
5. ENJOY!


Snickers op je boterham
Op de basisschool mocht je eens per jaar op school ontbijten. Daar keek ik altijd dagen op uit! Mijn juf at toen op een 'op school ontbijt dag' een boterham met pindakaas en hagelslag en iedereen keek haar raar aan. Zij zei dat het super lekker was en bijna hetzelfde smaakte al Snickers, omdat daar ook pinda's en chocolade in zitten. Bijna niemand durfde het te proberen, maar ik wel! Ik was toen al gewend om pindakaas met banaan te eten dus zou dit niet erg anders zijn. Plus ik hou van Snickers dus kon ik dit natuurlijk niet laten staan. Vier jaar later eet ik nog steeds deze goddelijke combinatie, dus het is zeker een aanrader!
Dit waren de drie aparte maar erg lekkere broodcombinaties. Ga jij ze ook een keertje proberen? Laat me dan weten wat je ervan vond, ik ben benieuwd!

Wat voor bijzondere broodcombinatie(s) eet jij?

Toedeloe,
Christina

1 opmerking: