donderdag 7 mei 2015

TAG // Get to know me


Hoi allemaal! Aangezien ik al bijna één week artikelen schrijf op Civilo.nl lijkt het me leuk als jullie wat meer over mij te weten komen (en andersom natuurlijk ook!). Daarom vond ik de verzoek van Manon om de ''Get to know me Tag'' te maken heel leuk! In deze tag zitten allemaal sappige vragen om mij beter te leren kennen.
Nou, laten we maar snel beginnen want het zijn best veel vragen!
Geboortejaar: 
Ik ben geboren in 1999 en om precies te zijn in oktober, jaja, ik ben één van de weinige kinderen in mijn klas die uit de vorige eeuw komt!

Hoe lang ben je? 
Ik ben 1 m.60, niet erg lang. Hopelijk groei ik nog een beetje, want op hakken lopen lukt me niet zo goed... Vroeger behoorde ik tot de gemiddelde kinderen in de welbekende gymrij, maar nu behoor ik tot de kleintjes.

Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd?
''Zal ik verder slapen?'' De struggle in de vakantie ;)

Waar ben je op dit moment?
Thuis, achter de computer in de computerkamer. Mijn laptop weigert helaas aan te gaan.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: 
 Super cool en fantastisch. Nee, grappie! Om deze vraag moest ik lang nadenken maar ik denk;  kieskeurig. Omdat ik niet kon kiezen hoe ik mezelf het best beschrijf, haha.

Guy-/Girlcrush:
Diana Leeflang, Susan Radder, Ian Harding en Julian Morris van PLL *kwijl, kwijl*

Julian Morris
Wat zou je op dit moment graag willen? 
Niets. Ik ben gelukkig!

Wat is je doel van het leven? 
 Dat ik later als een oud omaatje blij op m'n leven kan terugkijken.

Waar ben je bang voor? 
 Voor heel veel dingen, zoals spinnen, mieren, eigenlijk alle wezens die tot de groep van kleine diertjes met veel poten behoren. Ik ben ook bang voor bloemen. Mijn ouders en vrienden vinden dat hij raar, en dat begrijp ik ook wel. Vroeger hadden we in de tuin hele grote zonnenbloemen. Ze waren zelfs groter dan dat ik was (ja, ik was nog klein, haha) ik dacht altijd dat ze me zouden opeten als ik te dichtbij kwam. Daar komt mijn bloemenfobie dus denk ik vandaan, haha. Daarnaast zijn er heel veel insecten bij bloemen, waar ik dus ook niet van houd. Maar dat is allemaal eigenlijk niet zo erg. Waar ik  het meest bang voor ben is dat ik mensen verlies waarvan ik houd.

Zo zagen die grote zonnebloemen er ongeveer uit. Ik krijg er kippenvel van als ik het zie!

Heb je je rijbewijs?
Nee, daar ben ik ook ietjes te jong voor. Maar als het kon zou ik mijn autorijbewijs wel willen halen!

Nagellak of lipstick?
Eigenlijk allebei niet! Nagellak draag ik de laatste tijd steeds minder #luiheid en ik heb geen lipsticks, haha. Nu klink ik echt als een tomboy!

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Eigenlijk vind ik alle seizoenen wel leuk. Elke seizoen heeft weer zijn beauty's en flaws, maar als ik toch een seizoen moet uitkiezen zou het de zomer zijn. Wanneer het zonnetje in de zomer schijnt wordt iedereen gelukkiger en je hebt minder last van hooikoorts dan in de lente.

Wil je ooit gaan trouwen? 
 Ik heb echt gééén idee...

Ben je een healthy-freak? 
 Best wel, maar dat komt grotendeels ook door mijn moeder met haar chiazaden en gojibessen...

Wat voor kleur haar/lengte heb je?
Mijn haar is zwart en soms donker bruin. Ik heb middellang haar met een rechte pony die ik altijd opzij schuif, haha.

Welke kleding en/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Hmm.. een leuke hoed! De meeste hoeden die ik in winkels op doe staan mij niet zo goed, maar bij anderen vind ik een hoed super leuk staan!


Heb je tattoos/piercings?
Allebei niet, ook niet van plan.

Draag je een bril?
In de zomer een ZONNEbril!

Wat is jouw perfecte pizza? 
Knapperige bodem met veeeel kaas!

Wat is je favoriete eten/drinken?
Voor eten: ITALIAANS! Lasagne, pizza, spaghetti... voor drinken het liefst gewoon thee en als het kan groene thee, jammie!

Wat is je favoriete parfum?
Om eerlijk te zijn gebruik ik helemaal geen parfum! Ik heb wel twee Oilily parfums van vijf jaar geleden en een Christina Augulaira (omdat ik Christina heet, haha) die ik allebei niet gebruik.

Wat is het laatste wat je kocht? 
 Een zuurstok met de smaak 'zachte salmiak' op de kermis die ik gedeeld heb met een vriendin.

Wat deed je vanochtend om 8:00?
Slapen... ja,
in de vakantie is uitslapen een must!

Favoriete ijsje?
Ik houd van variatie! Als ik voor een waterijsje ga, ga ik het liefst voor een perenijsje. Als ik een Italiaans ijsje wil kies ik meestal smurfenijs of een bijzondere smaak die te kiezen is zoals Snickers... dat was lekker! Maar mijn all time favourite blijft Ben & Jerry's ijs... het maakt niet uit welke smaak het is, als er maar chocola in zit!


Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? 
Ik slaap laat en slaap het liefst word ik ook laat wakker, wanneer niemand me wakker maakt ;)

Met hoeveel kussens slaap jij?
Één kussen voor ik op lig, éen sierkussen die ik op de grond gooi en één Pillow Pet die ik als knuffel gebruik, haha.

Ben je een ochtend of een avond persoon?
Een avond persoon. 'S avonds doe ik het meest en voel ik me ook het best.

Ben je geordend of rommelig?
Geordend. Alhoewel, ik moet bekennen dat ik nu minder geordend ben dan dat ik vroeger was. Ik geef de schuld maar aan het feit dat ik weinig tijd heb ;)

Wat wil je op dit moment graag zien? 
De nieuwe aflevering van The Vampire Diaries! Nog één dag wachten...

Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben? 
Dan ben ik 25 OMG. Ik zou sowieso mijn gymnasiumdiploma willen halen en op een universiteit zitten of hebben afgerond. Ook zou ik het leuk vinden om meer castings en audities te doen voor films en series en misschien zelfs in een film of serie gespeeld hebben! Verder zou het leuk zijn als ik dan nog steeds op deze blog blog! Dat zijn bes. veel dingen, maar het zijn wel allemaal dingen die ik heel graag wil!

Wie mis je op dit moment? 
Tijgertje. Tijgertje was een zwerfkatje die af en toe bij ons langs kwam om te eten en te knuffelen, maar sinds een paar jaar komt hij niet meer. Ja, ik ben een echte kattenvrouwtje!


Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf? 
Mijn nagels. (Als ik ze mag meerekenen als een lichaamsdeel, haha.) Ze breken niet snel af en ze zijn niet te lang en ook niet te kort.

Ben je verlegen? 
De mensen die mij niet goed kennen vinden meestal dat ik verlegen ben, maar de mensen die mij goed kennen vinden juist dat ik het tegenovergestelde van verlegen ben! Ik moet wel zeggen dat ik vroeger heel verlegen was. Ik durfde nooit op mensen af te stappen en zelfs niet m'n vinger op te steken in de les. Inmiddels ben ik veel minder verlegen, gelukkig!

Heb je een accent?
Nee, ik spreek ABN, dat klinkt wel erg leuk.

Heb je zussen/broers, hoe oud?
Ik heb één zusje! Ze is op dit moment 12 jaar.

Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit? 
 Op een normale schooldag word ik rond 7 uur wakker en vertrek om 7:45 naar school met de fiets. Rond half vier kom ik dan weer thuis. Ik eet dan eerst wat, daarna zit ik op m'n telefoon en daarna ga ik huiswerk maken tot het avond eten. In de vakantie verschillen mijn dagen heel erg. Wat ze meestal allemaal gemeen hebben is dat ik laat slaap en laat wakker wordt!

Zo dat was dan mijn aller eerste tag! Hopelijk "kennen" jullie mij nu wat beter. Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou doen. Bedankt voor het lezen van deze enorme lijst!

Hiermee tag ik iedereen die dit leest! Haha! Veel plezier met het beantwoorden van deze vragen, ik ben benieuwd!

En nu een vraag voor jou: Wie is jouw guy/-girlcrush? *wink, wink*

Toedeloe,
Christina

P.S.  Het plaatje aan het begin heb ik zelf gemaakt, maar zoals je kunt zien zit daar een lelijke zwarte rand omheen. Als ik het plaatje open zie je de rand niet, maar op de blog zie je het randje wel. Weten jullie misschien hoe ik dat kan oplossen? Reageer dan op dit bericht, dankjewel!4 opmerkingen:

 1. Leuke tag! en wat apart, bang voor bloemen, haha dat heb ik nog nooit gehoord!
  Hmmm mijn girl crush is Carice van Houten en mijn guy crush mijn vriendje! (hoe cliché hahaha)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super lief dat je mij genoemd hebt in je bericht ^^ Bloemenfobie heb ik nog nooit van gehoord maar is interessant om te weten dat dit bestaat. Ergens kan ik me gelijk wel voorstellen waarom, ze zijn inderdaad zeer groot en komen naar je toe.En super audities doen ^^ Zeker voor gaan! Ik ga deze tag zeker ook doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog nooit gehoord van iemand die bang is van bloemen, maar ik kan het me wel voorstellen als je het zo vertelt, haha! Zelf vindt ik al die kleine diertjes ook echt vies! Mmmm, Italiaans eten, heerlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tag! Deze kende ik nog helemaal niet. Misschien ga ik hem ook wel doen :).

  BeantwoordenVerwijderen