Pagina's

maandag 11 mei 2015

FASHION // Mijn schoenen stash


Altijd wanneer het geen vakantie is neem ik mezelf voor om me kamer eens goed op te ruimen in de vakantie. Jammer genoeg komt dat er nooit van... maar vandaag kreeg ik een speciale ingeving om de rommel onder mijn bed op te ruimen.
Ik begon dus met opruimen onder mijn bed, waar mijn schoenen lagen opgepropt. Ik heb ze mooi gesorteerd op kleur en tot mijn verbazing had ik 17 paar schoenen! Ik had nooit gedacht dat ik zo veel schoenen had! Het klinkt misschien niet super veel maar vroeger had ik maar drie paar schoenen, daarmee had ik de minste schoenen de hele familie.
 Ik ga jullie vandaag dus vertellen hoe ik aan al die schoenen ben gekomen!


 
We beginnen helemaal boven van het bovenste plaatje, namelijk met de categorie sportschoenen. 

 1. We beginnen gelijk met mijn allernieuwste en misschien wel aller dierbaarste aanwinst in mijn schoenen stash; Mijn Nike Lunarglide 6, het is een mond vol! Zijn ze niet prachtig? Ik heb hier lang voor gewacht (en gezeurd), want ze waren niet goedkoop. Maar aangezien ik laatst 100 km in totaal had gerend kreeg ik ze. ♥ Naast dat ze er leuk uitzien lopen ze natuurlijk ook heerlijk! Het enige nadeel is wel dat ze wit zijn en snel vies worden, maar ach, je kan niet alles hebben!
2.  Deze schoenen heb ik lang geleden in Rotterdam gekocht in de uitverkoop. Ik weet niet meer hoeveel ze precies kostten, maar ze waren super goedkoop. Ik gebruikte ze als hardloopschoenen voordat ik overstapte naar andere... 


Categorie zwarte schoenen!

3. Super stoere sneeuw laarzen!! (sarcasme) Wat kan ik erover zeggen? Ik doe ze pas aan wanneer er 10 meter sneeuw ligt of als niemand me kan zien met deze práchtige schoentjes.
4. De Clarks desert boots look a likes gekocht bij de Primark. Ze lopen prima en hebben een leuke zool. Het enige nadeel is dat ze langzaam veranderen van zwarte schoenen naar witte schoenen... dat heb je voor zo'n prijsje!
5. Dit zijn volgens mij de oudste schoenen in mijn collectie. Ik heb ze gekocht toen ik nog in groep 7 zat en blij dat ik met ze was! Ik droeg ze bijna twee jaar lang elke dag. Leuk weetje: Ik ben met deze schoenen in de sloot gevallen, jaja, het was geen pretje... Inmiddels draag ik deze schoenen bijna nooit meer. Ik draag ze alleen nog wanneer ik iets ga doen waarbij mijn schoenen vies worden, want daar kunnen ze goed tegen ;)
6. Ook deze schoenen heb ik bij de Primark gekocht. Het zijn schattige Engelse kostschool schoentjes! Je kan ze helaas alleen onder een jurk of rok dragen omdat ze ander niet zo leuk staan, maar hé zo heb je meer redenen om iets meisjesachtig te dragen!
7. Als je me buiten ziet lopen is de kans groot dat ik deze schoenen draag. Niet voor niets; ze zijn lekker comfortabel en passen overal onder!

Inmiddels zijn we beland bij de categorie bruine schoeisels!

8. Weer Primark schoentjes! Ze zijn gewoon lekker goedkoop en zien er leuk uit, don't blame me. Deze schoenen waren volgens mij in de uitverkoop bij de Primark. Primark + uitverkoop = spotgoedkoop. Dus ik moest ze wel kopen. #sassyemoji
9. Mijn moeder en vriendinnen weten ervan; mijn obsessie met bruine laarzen. Ik kan er gewoon niet genoeg van krijgen! Deze laarzen waren niet bepaald goedkoop, maar ik vond ze wel erg mooi.
10. Deze laarzen waren wél heel goedkoop! Ze zien er ook leuk uit! Een nadeel bij deze en de vorige laarzen is wel dat de zolen heel glad zijn, waardoor je snel uitglijdt...
11. Deze leuke gladiator sandaaltjes heb ik een week geleden van mijn nicht gekregen! Zij vond ze niet meer zo leuk en ik past ze, dus win win!
12. Het is alweer drie jaar geleden dat ik deze sandaaltjes kocht. Dat was namelijk op een vakantie naar Thailand. Nog steeds vind ik deze sandalen erg leuk!


De laatste rij alweer! De gekleurde schoenen!

13. Ook deze schoenen heb ik gekregen van mijn nicht. Ze lijken op schoenen nummer 5, maar deze vind ik wel een leukere kleur hebben. Ik heb ze nog niet zo vaak gedragen... dat moet maar weer eens doen!
14. Over deze schoenen heb ik op mijn vorige blog (die nu verwijderd is) al een artikel geplaatst. Ik heb ze twee jaar geleden gekocht omdat ik de kleur leuk vond en omdat ze in de uitverkoop waren... helaas heb ik ze tot nu toe niet vaak gedragen... oeps..
15. Ballarina's! Onmisbaar in elke schoenencollectie! Ze zijn niet super comfortabel, maar ze zien er wel schattig uit. ;)
16. Mijn geliefde en veel te vaak gedraagde all-stars. Ze zijn inmiddels vervangen door de Vans op nummer 7, maar ik draag ze nog af en toe met veel plezier.
17. Gloednieuwe espradilles van... jawel, wéér de Primark. Ze zagen er gewoon heel schatting uit en waren goedkoop...

Zo, dat was het dan! Het waren zeker geen weinig schoenen, maar ik draag ze allemaal met veel liefde! Bedankt voor het lezen van dit uitgebreide artikel over schoenen (jeetje, een héél artikel over schoenen, wat een tutje ben ik) en tot de volgende artikel!

Wat is jouw lievelingspaar uit mijn schoenenstash?

Toedeloe,
Christina

7 opmerkingen:

  1. Oh, superleuke schoenen heb je! Nummertje 4 en 6 vind ik TE leuk! Ze zijn zo schattig! En wat schrijf je ook superleuk! Je hebt echt een leuke blog! Liefs, X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat heb jij veel schoenen! Ik heb maar 4 paar schoenen. Nummer 1 vind ik ook het leukste. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik begrijp helemaal wat je bedoelt! Vroeger had ik ook heel weinig schoenen... maar mijn schoen-koop-verslaving is een beetje uit de hand gelopen... haha!

      Verwijderen
  3. Zo, lekker veel schoenen zeg! :) Ik weet zelf niet hoeveel ik er heb, maar ik draag er ook heel veel niet meer....
    Jouw bruine laarsjes en nummer 4 vind ik allemaal het leukst! Ik heb trouwens geen ballerina's hoor, bij m'n schoenen! ;)

    PS. op één of andere manier kan ik niet met wordpress of een open id reageren... is vaker zo bij blogspot. Soms staat er dan ook de optie bij met naam en url, weet niet of je dat er bij kan zetten?

    Liefs,
    Zonnewolk --> http://zonnewolk.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo, dat zijn veel schoenen haha. *kom ik elke dag aan met versleten all stars* Die Clarks look-a-likes zijn echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, ik heb zo weinig schoenen vergeken met jouw! Maarja, ik ben dan ook geen schoenmeisje... Nummer 17 is mijn fav.

    BeantwoordenVerwijderen